مردان، به رغم میل شدیدترشان به تنوع شریکان جنسی، در میل به داشتن شریک جنسی طولانی مدت نیز از زنان پیشی می گیرند.
 

شریک جنسی طولانی مدت

در عین حال، بررسی ها نشان می دهند که مردان، به رغم میل شدیدترشان به تنوع شریکان جنسی، در میل به داشتن شریک جنسی طولانی مدت نیز از زنان پیشی می گیرند. برای مثال، مردان، بیش از زنان، روابط جنسی خوب و مکرر را با خوشبختی زناشویی در ارتباط تنگاتنگ می بینند. در زناشویی، زنان بیش از رابطه جنسی، از روابط محبت آمیز لذت می برند. زنان چه در ازدواج و چه غیر آن، اظهار می کنند که با هدف عشق و عواطف درگیر رابطه جنسی می شوند. مردان دلایلی را ارائه می دهند که کاملا فیزیکی است، مانند نیاز، ارضای جنسی و ارامش جنسی. و در صورت محرومیت از داشتن روابط جنسی، از مردان بسیار بیش از زنان احتمال بدخلقی و عصبانیت می رود.
 
همان گونه که در فصل پیشین ملاحظه شد، تستوسترون با شدت میل جنسی مردانه و زنانه ربط است و مردان دارای تستوسترون بسیار بیشتری از زنان هستند. اما این تفاوت تنها دلیل آن نیست که مردان دارای میل جنسی بالاتری در مقایسه با زنان باشند. به نظر می آید در مقایسه با تأثیر هر واحد تستوسترون بر میل جنسی مردان، تأثیر هر واحد تسترسترون بر میل جنسی زنان بیشتر باشد.
 

هورمون های مردانه و هورمون های زنانه

بهترین دلیل اهمیت تستوسترون در کمک به تبیین تفاوت های میل جنسی زن و مرد، اثرات تفاوت های مربوط به میزان تستوسترون در میان زنان است. زنان دارای تستوسترون زیاد، با هر گونه شرایط جامعه پذیری مواجه باشند، در مقایسه با زنان دارای تستوسترون کم، بیشتر شبیه مردان فکر و رفتار می کنند؛ دارای علاقه بیشتری به روابط جنسی هستند؛ شریکان جنسی بیشتری دارند و بسیار بیشتر مستعد خودارضایی هستند.
 
آنها پیش از روابط عاطفی، بر رسیدن به اوج لذت جنسی و روابط جنسی تناسلی تأکید دارند. زنانی که از نظر پزشکی دارای شرایطی هستند که سطح بسیار بالایی هورمون مردانه تولید می کنند، دارای الگوهای تحریک پذیری جنسی شبیه مردان و مشتاق رابطه جنسی با افراد بیگانه هستند. این زنان هنگامی که به طور داوطلبانه این وضعیت را معالجه می کنند، علاقه به روابط جنسی را همچنان حفظ می کنند اما خشنودند که از حساسیت بیش از حد اندام جنسی راحت شده اند.
 
میزان تستوسترون همچنین دارای ارتباط متقابل با میل به تنوع طلبی جنسی و گریز از پایبندی است. خانم ترزا کرنشو، که کتاب مهمی در زمینه داروشناسی جنسی دارد، می گوید:
«ویژگی جدایی طلبانه» تستوسترون به طور قطع برای درک شخصیت کلی مردان بسیار تعیین کننده است. تستوسترون همان گونه که هنگام تولد دو جنس را از نظر جسمی مجزا می سازد، در هنگام بزرگسالی نیز آنها را از جنبه عواطف متفاوت می کند. تستوسترون مرد را به نحوی تحریک به تلاش برای جدایی طلبی می کند که زن قدرت درک آن را ندارد. او (مرد) می خواهد تنها باشد..... (تستوسترون چیزهایی جدید می طلبد، و از پایبندی شانه خالی می کند... نامعقول نیست اگر بگوییم (تستوسترون ) سبب ایجاد میل جنسی بسیار شدیدی می شود که هر گونه رابطه ای را نفی می کند، مگر آنکه این رابطه حاکی از یک رقابت با کسب قدرت باشد. تستوسترون فرد را وامی دارد تا رابطه جنسی طلب کند، اما در عین حال او را وادار می کند که بخواهد تنها باشد، یا دقیقا اوضاع جنسی را تحت کنترل داشته باشد. بنابراین تستوسترون به طور ویژه، خودارضایی با روابط جنسی یک شبه را ترویج می کند.
 

پورنوگرافی

 پورنوگرافی، نمایشگاهی از زنان تازه و عدم پایبندی را عرضه می کند و به همین علت است که میان مردان مقبولیت دارد به طوری که بسیاری از آنها حتی با داشتن یک شریک جنسی آماده در خانه، از پورنوگرافی برای خودارضایی استفاده می کنند. توسل به روسپیان نیز به همین دلیل است. همچنان که یکی از هنرپیشگان مرد می گوید: «من به آنها پول نمی دهم که اینجا بیایند... پول می دهم از اینجا بروند».
 
مردان ازدواج کرده گاه سعی میک نند با عوض کردن ظاهر همسرانشان، ذائقه نوخواهی را با تعهدات زناشویی آشتی دهند. عامل نوخواهی را می توان در هر کریسمس در بخش فروش لباس زیر فروشگاه های بزرگ دید. مردان با قدری خجالت و شرمندگی اجناس را به هم می ریزند تا لباس خواب های بدن نما و غیر متعارف (برای همسرشان پیدا کنند... وقتی سال نو می رسد، باز همان بخش های لباس زیر مورد هجوم زنانی قرار می گیرد که می خواهند این هدایای عاشقانه را پس بدهند. آنها این گونه لباس ها را شرم آور و شاید کمی احمقانه می دانند.
 
 اگر شوهران از نزاکت کمتری برخوردار باشند، به گمراهی می افتند. حتی مردانی که ازدواج سعادتمندانه ای دارند، گاه برای تنوع طلبی جنسی و هیجان، دست به کارهایی می زنند. در حالی که زنان ممکن است برای کسب محبت عاطفی که در شوهران خود نمی یابند، مبادرت به برقراری روابط با دیگری نمایند.
 
تکامل گرایان، بررسی تفاوت های میان مردان و زنان ناهمجنس خواه و همجنس باز را آموزنده می دانند. در یک مطالعه چنین مشخص شده که مردان همجنس باز و مردان ناهمجنس خواه، به رغم تمام تفاوت های آشکارشان، دارای میل مشابهی به روابط جنسی بدون پایبندی هستند. اما مردان ناهمجنس خواه باید با زنانی کنار بیایند که دارای رجحان های بسیار متفاوتی هستند. مدل های پدید آمده از این امر در رفتارهای واقعی، جالب توجه است.
 
در میان مردان ازدواج کرده، ۷ درصد، دارای رابطه با بیش از بیست شریک جنسی بوده اند. در میان زوج های همجنس باز مرد، ۴۳ درصد دارای رابطه جنسی با بیش از بیست نفر بوده اند. در میان زوج های همجنس باز زن، فقط یک درصد دارای رابطه جنسی با بیش از بیست نفر بوده اند. زنان همجنس باز اندکی کمتر از زنان ناهمجنس خواه میل به رابطه جنسی غیر متعهدانه دارند و با شمار کمتری از شریکان جنسی رابطه برقرار می کنند. آنها در جستجوی همراهی دائمی بر مبنای عدم خیانت، عاطفه و صمیمیت هستند.
 
ادامه دارد...
 
نویسنده:  استون ای. رودز
 
منبع: کتاب «تفاوت های جنسیتی را جدی بگیرید!»